Over mij

 Ik ben mijn salon in 2013 gestart in de wijk Blixembosch te Eindhoven, dus inmiddels al tien jaar met veel plezier bezig met het vak pedicure als gecertificeerd lid van Provoet.

In 2017 heb ik de 3-jarige opleiding Voetreflex Plus gevolgd bij Total Health. Plus betekent dat ik ben opgeleid met de combinatie van westerse en Chinese massagegrepen in voetreflex. Tijdens deze opleiding heb ik een hele mooie studiereis gemaakt naar China waar ik een stage heb gevolgd aan de Universiteit in Beijing en mee heb mogen kijken met de artsen in het ziekenhuis. Deze opleiding heb ik in 2019 afgerond en ik vind dat deze heel mooi aansluit bij mijn beroep als pedicure, zo kunnen er ook combinaties gemaakt worden met pedicure en massage in mijn salon.

Nieuwsgierig naar de massages die ik aanbied? Bekijk deze bij het kopje behandelingen of druk op de foto op de homepage. Probeer eens een voetreflex ontspanningsmassage, deze ontspant het lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid.

 

In mijn salon zijn ook sieraden en accessoires van het merk Jamijoux te koop. Deze zijn handgemaakt door mijn dochter Jamie. Ook te bestellen via haar website www.jamijoux.nl